Rebel inngår samarbeid med Aisai Studio for å utforske AI-drevet kreativitet.

Spennende nyheter! Som et ledd i Rebels kontinuerlige utforsking av banebrytende teknologi har vi nå inngått samarbeid med Aisai Studio for å utnytte AI som verktøy i kreative prosesser.

Aisai er et AI-drevet merkevarestudio med et erfarent team som tilbyr en rekke kreative tjenester, inkludert design, bevegelig grafikk, film og konseptutvikling. Selskapets visjon er å være ledende innen bruk av kunstig intelligens for å transformere den kreative prosessen og produsere banebrytende, visuelt imponerende arbeid.

Aisai logger inn i Rebel

De skal tilby tradisjonelle kommunikasjonstjenester ved å benytte kunstig intelligens, samt drive med innovasjon og forskning på AI. Med på laget har de, i tillegg til Rebel, fått med seg forskere fra UiT Norges arktiske universitet, forskningsstiftelsen Smart Innovation Norway og IT-selskapet Chronos.

– Vår flytting til Rebel markerer begynnelsen på et spennende kapittel, der kunnskapsdeling og innovasjon blomstrer. Partnerskapet med Rebel gir oss drivstoffet vi trenger for å revolusjonere både innovasjonen og kreativiteten, sier Øivind Winge, founding partner i Aisai Studio.

AI som kreativ alliert

– Jeg er overbevist om at AI kan spille en avgjørende rolle i å øke produktivitetsnivået i et utvalg av Rebels kreative prosesser, samtidig som vi bevarer den rebelske identiteten som kjennetegner oss. Vi ser for oss en fremtid der vi gjennom kritisk bruk av kunstig intelligens strømlinjeformer repetitive oppgaver og fremskynder beslutningsprosesser. Samarbeidet med Aisai Studio handler om å utnytte AI kraft som kreativ alliert, samtidig som vi forblir tro mot vår unike merkevareidentitet, sier Digital Content Rebel, Dan Kopf Pedersen.

Maskinlæring og kunstig intelligens er viktige ledd i det som omtales som den fjerde industrielle revolusjon, og siden Rebel er et sted der alt spinner rundt det digitale, der fremtidens løsninger skapes i dag, ser vi det som helt naturlig for oss å utforske dette feltet nærmere i samarbeid med Aisai Studio.

Sjekk ut Aisai Studios på deres hjemmesider

Forrige
Forrige

Rebel gratulerer Narges Mohammadi med Nobels Fredspris

Neste
Neste

Kickoff på Rebel for gründerprogram for ukrainske flyktninger