
Hangry? We’ve got you!
Bak The Food Hub står en kokkegjeng med lang erfaring fra verdens kjøkken. Evig opptatt av råvarer og smak, sørger vi for at hvert måltid gir deg en digg opplevelse av topp kvalitet.
Vi samarbeider med lokale produsenter og nøye utvalgte leverandører - fordi bare det beste er godt nok for oss! Uansett om vi snakker lunsj i kantina, påfyll i møterommet eller håndmat til det store eventet - sørger vi for at maten er top-notch. Når gjestene våre smiler og kanskje til og med spør om oppskriften - vet vi at vi har gjort greiene våre riktig.
Stykke selger store pizzaer, både som individuelle stykker og hele pizzaer på 50 cm – inspirert av New Yorks beste slice shops.
Hos Stykke er helheten i fokus – fra nøye utvalgte råvarer til en innbydende uteservering som gjør enhver pizzaopplevelse komplett.
I Rebel Hangout er lunsjen mer enn bare et måltid – det er en daglig feiring av smak og samhold. Noen kaller det byens beste lunsjrestaurant. Vi stemmer i!
Rebel Hangout er stort. Og lunsjen er dagens store samlingspunkt med peak Rebel buzz. Her møtes både de som "bor" på huset og de som er innom for en workshop, et møte eller bare for å kjenne litt på stemningen. Det er høyt under taket – både fysisk og sosialt.
Byens beste lunsjrestaurant
SKRAA er en unik, spiralformet bar i kjelleren på Rebel som passer like ypperlig som et sted for uformell prat over en halvliter som eventlokale på kveldstid.
På SKRAA møtes vi for kunnskapsdeling i uformelle omgivelser, afterworks, quizkvelder og ulike kulturelle arrangementer. Rebel Shares, Aftertechs og SkraaTalks.
Rett vegg i vegg med baren SKRAA, midt i kjelleren på Rebel, finner du Ølsmia – et kompromissløst mikrobryggeri med røtter i Follo. Her brygges øl som speiler norske råvarer, årstider og historier – ofte med en lokal tvist og alltid med fokus på balanse, kompleksitet og drikkbarhet.
Ølsmia brygger ikke for å følge trender, men for å definere hva norsk øl kan være. Med alt fra råøl og humlefrie gruit-varianter til moderne IPA og klassisk pils, kombineres håndverk med kreativitet og historisk nysgjerrighet.
Bryggeriet tilbyr også ølbrygging: Bedrifter og eventarrangører kan brygge sitt eget øl – komplett med egen etikett.
The Reception
Det første du ser når du kommer inn på Rebel er kaffebaren i resepsjonen.
I The Reception kan det trivelige personalet hooke deg opp med en kraftig espresso på morgenen, en deilig latté etter lunsj eller en forfriskende juice. Her finner du også påsmurt, dagens bakverk, chiapudding og andre deilige godsaker som gir en god start på dagen.
The Reception er åpen fra 07.30 til 15.00.